Prijava na čakalno listo

Prijava na čakalno listo

Rok prijav na jamboree 2023 je potekel. Za več informacij in z vprašanji se obrnite na jamboree@taborniki.si. Naslednja priložnost je čez štiri leta, ko gremo na Poljsko

Pomembne informacije!

Vpiši se na čakalno listo in takoj, ko se kakšno mesto sprosti, letiš z nami v Južno Korejo!

Navodila so objavljena spodaj, v razpisu in med pogostimi vprašanji.

Do tretjega skupnega srečanja še:

0
Years
:
0
mes
:
0
dni
:
0
ur
:
0
min
:
0
sek

Vsi pogoji in roki za proces prijave na slovensko odpravo na jamboree 2023 v Južni Koreji so objavljeni v razpisu in veljajo tudi za prijavo na čakalno listo.

Na odpravo se lahko prijaviš kot udeleženec, vodnik ali kot član mednarodnega osebja.

Ker se je letos organizator odločil, da omogoči udeležbo na dogodku tudi mladim iz manj spodbudnih okolij, je poleg redne na voljo še obrazec za subvencionirano prijavo. Izbereš opcijo, da se prijavljaš za operacijo K (možnost za udeležence in vodnike).

Oporne točke in navodila za prijavo:

  1. Najprej natisni izjavo načelnika/starešine in prijavnico.
  2. Na roko izpolni vse podatke v prijavnici in jo podpiši (v primeru prijave mladoletne osebe je potreben tudi podpis staršev oz. skrbnikov).
  3. Starešino rodu prosi, da izpolni Izjavo načelnika ali starešine – ta obrazec mora načelnik oz. starešina lastnoročno podpisati, prav tako je na njem potreben podpis posameznika, ki se prijavlja na odpravo.
  4. Oba dokumenta skeniraj in ju shrani kot dva ločena pdf dokumenta.
  5. Ko imaš zbrane vse dokumente, izpolni še spletno prijavnico (prosimo, poskrbi, da se vnosni podatki ujemajo s tistimi v ročno izpolnjenih in poskeniranih dokumentih). Ob koncu naloži še vse zahtevane priponke – sken prijavnice, sken izjave načelnika oz. starešine.
  6. Če se prijavljaš za subvencionirano prijavo (operacijo K), prosimo, da v prijavnici navedeš še zahtevane podatke o socialnem položaju. Dokazil ni potrebno nalagati ob prijavi.