Prijava na čakalno listo

Prijava na čakalno listo

Čakalna lista
Spol
Govorjeni jeziki poleg slovenščine:

Kontakt za nujne primere

Prehranske posebnosti

Zdravstvena stanja

Zavarovanje rizika odpovedi potovanja

Želim zavarovati stroške potovanja v vrednosti cca 80 EUR. Natančnejši pogoji zavarovanja bodo znani eno leto pred potovanjem, o čemer vas bomo obvestili in takrat boste vplačali zavarovanje.

Soglasja

Kot član oz. kot starš oz. zakoniti zastopnik člana se strinjam, da se me / člana fotografira med taborniškimi aktivnostmi in da se lahko te fotografije javno objavijo v taborniških medijih (digitalni in družbeni kanali ter v reviji Tabor in drugih tiskovinah rodu, območne organizacije in Zveze tabornikov Slovenije) izključno za namene promocije taborniških dejavnosti v javnosti. Soglasje se lahko kadarkoli prekliče.
Kot član oz. starš oz. zakoniti zastopnik člana se strinjam, da se portretna fotografija člana lahko objavi na digitalnih in družbenih kanalih ter v reviji Tabor in drugih tiskovinah rodu, območnih organizacij in Zveze tabornikov Slovenije. Soglasje se lahko kadarkoli prekliče.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

S prijavo soglašam in dajem Zvezi tabornikov Slovenije privolitev za obdelavo osebnih podatkov skladno z Uredbo EU 2016/679.
Prijavljam se kot:

Podatki starša oz. zakonitega zastopnika

Maximum upload size: 67.11MB
Maximum upload size: 67.11MB

Pomembne informacije!

Prvo skupno vikend srečanje bo med 30. 9. in 2. 10. 2022 v Gorenju nad Zrečami – pomembni datumi.

Vpiši se na čakalno listo in takoj, ko se kakšno mesto sprosti, letiš z nami v Južno Korejo!

Navodila so objavljena spodaj, v razpisu in med pogostimi vprašanji.

Do prvega skupnega srečanja še:

0
Years
:
0
mes
:
0
dni
:
0
ur
:
0
min
:
0
sek

Vsi pogoji in roki za proces prijave na slovensko odpravo na jamboree 2023 v Južni Koreji so objavljeni v razpisu in veljajo tudi za prijavo na čakalno listo.

Na odpravo se lahko prijaviš kot udeleženec, vodnik ali kot član mednarodnega osebja.

Ker se je letos organizator odločil, da omogoči udeležbo na dogodku tudi mladim iz manj spodbudnih okolij, je poleg redne na voljo še obrazec za subvencionirano prijavo. Izbereš opcijo, da se prijavljaš za operacijo K (možnost za udeležence in vodnike).

Oporne točke in navodila za prijavo:

  1. Najprej natisni izjavo načelnika/starešine in prijavnico.
  2. Na roko izpolni vse podatke v prijavnici in jo podpiši (v primeru prijave mladoletne osebe je potreben tudi podpis staršev oz. skrbnikov).
  3. Starešino rodu prosi, da izpolni Izjavo načelnika ali starešine – ta obrazec mora načelnik oz. starešina lastnoročno podpisati, prav tako je na njem potreben podpis posameznika, ki se prijavlja na odpravo.
  4. Oba dokumenta skeniraj in ju shrani kot dva ločena pdf dokumenta.
  5. Ko imaš zbrane vse dokumente, izpolni še spletno prijavnico (prosimo, poskrbi, da se vnosni podatki ujemajo s tistimi v ročno izpolnjenih in poskeniranih dokumentih). Ob koncu naloži še vse zahtevane priponke – sken prijavnice, sken izjave načelnika oz. starešine.
  6. Če se prijavljaš za subvencionirano prijavo (operacijo K), prosimo, da v prijavnici navedeš še zahtevane podatke o socialnem položaju. Dokazil ni potrebno nalagati ob prijavi.